Helaas, dit pand is verhuurd

9810 Nazareth

Omschrijving

Ruime, jonge gezinswoning nabij het centrum van Eke

Deze toffe woning ligt in de nieuwe verkaveling "De Biesten "aan de rand van Eke. Ze omvat een inkomhall met aanpalend een hobby/berging/bureelruimte/..., WC. Vervolgens is er de ruime, zuidgerichte woonkamer met open, ingerichte keuken en aanpalende berging. Op de verdieping zijn er drie slaapkamers, een afzonderlijk WC en een badkamer met dubbele lavabo, bad en douche. De bergzolder is een extra troef. De aanpalende garage is eveneens bereikbaar via de tuin. Deze woning betreft een passiefwoning met uiterst laag energieverbruik als gevolg van de intensieve isolatie, 3-dubbele beglazing, luchtdichtheid, systeem-D ventilatie, .. .De woning is voorzien van zonnepanelen met een verwachte jaarproductie van 2.397 Kwh. Bij aanvang van de huurovereenkomst wordt een leveringscontract met maandelijkse provisie van 36,25 euro/maand met jaarafrekening. Bezoeken enkel op afspraak in overleg met de huidige huurder. We raden aan om vooraf de virtuele 360° tour te bekijken die U een degelijk beeld van de woning en omgeving levert.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu IFB N.V.