Helaas, dit pand is verhuurd

8560 Wevelgem

Omschrijving

Jonge gezinswoning in kindvriendelijke wijk

Deze passiefwoning ligt aan de rand van het centrum en nabij de R4 en bidt zodoende een goede verbinding richting Gent, Brugge en Rijsel. Ze omvat een inkom met gastentoilet, lichtrijke woonkamer met zicht op de afgesloten tuin met terras. Er is een open, ingerichte keuken. Via de aanpalende berging is de garage en oprit bereikbaar. Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers, badkamer, nachttoilet en tot slot een ruime bergzolder. Deze woning betreft een passiefwoning met uiterst laag energieverbruik als gevolg van de intensieve isolatie, 3-dubbele beglazing, luchtdichtheid, warmtepomp, systeem-D ventilatie, .. De woning is voorzien van 24 (!) zonnepanelen met een verwachte jaarproductie van ca. 5.640Kwh. Bij aanvang van de huurovereenkomst wordt een leveringscontract met maandelijkse provisie afgesloten van 85,31 euro/maand BTW inbegrepen. Hierdoor geniet u als extra troef ook nog eens van substantieel goedkoper electriciteit in vergelijking met een klassieke energieleverancier.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu IFB N.V.